ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

 


Η επιβίωση και η ασφάλεια αποτελούν πρωταρχικές ανάγκες των ανθρώπων. Είναι η φυσική απαίτηση και η βάση για τις κοινωνίες. Χωρίς φαγητό, νερό, ύπνο ή ελλείψει φυσικής και οικονομικής ασφάλειας είναι αδύνατο να επέλθει εξέλιξη σε κανένα άλλο επίπεδο του ανθρώπινου βίου. 

Από την άλλη «ελεύθερος άνθρωπος» θα λέγαμε ότι είναι αυτός που έχει επιλογές και δεν έχει σημαντικά εμπόδια στο δρόμο του που να τον δεσμεύουν και να τον περιορίζουν. Όμως τα ανθρώπινα περιβάλλοντα είναι πλέον ασφυκτικά με την ανασφάλεια να παραμονεύει σε κάθε βήμα δημιουργώντας πανύψηλα κάγκελα φόβου και μια τεράστια φυλακή. 

Ο κύριος ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στο Νομό Κέρκυρας- μιλάει για την ανασφάλεια των Ελλήνων πολιτών στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.





ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 
vergisalexander@gmail.com 
693 6462 888


ΠΗΓΗ: www.youtube.com/watch?v=1qxjfk150NM&t=2s

Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ





6,3 εκατομμύρια Έλληνες είναι φτωχοί ή απειλούνται από τη φτώχεια με τον δείχτη των εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του 0ΑΕΔ να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο πολίτες . 
Το υψηλό κοινωνικό και βιοτικό κόστος, οι δύσκολες εργασιακές σχέσεις, οι μηδαμινές μισθολογικές απολαβές, η παρατεταμένη ανεργία εντείνουν την ανασφάλεια στο ελληνικό κοινωνικό σύνολο. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 5ο)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 5ο)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 5ο)

Μέχρι και το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο η περιοχή της ΠΓΔΜ ανήκε στη σύνθεση του Σερβικού κράτους και ονομαζόταν Παλιά Σερβία, Νότια Σερβία ή Vardarska Banovina και τότε ήταν που ρίχτηκε ο σπόρος μιας τεχνητής προσπάθειας εθνογένεσης, που βάφτιζε με ελληνικό όνομα την περιοχή και χάριζε ελληνικά σύμβολα.. Το 2018 –μετά από το φιάσκο δεκαετιών- η κυβέρνηση Τσίπρα αποφασίζει να συμφωνήσει με τους γείτονές μας να ονομάσουν το κράτος τους Βόρεια Μακεδονία. Με απαράμιλλη ‘’γενναιοδωρία΄΄ η Ελλάδα έσπευσε να αναγνωρίσει ένα Μακεδονικό έθνος στα βόρεια σύνορα της δικής μας Μακεδονίας και τους πολίτες της Μακεδόνες! Γιατί; Φοβόμασταν κάτι; Κινδύνευε η εθνική μας ασφάλεια από τα μικροσκοπικά Σκόπια και παραχωρήσαμε με τόση ευκολία τα δικαιώματα που απορρέουν από την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ; ‘Η μήπως οι κυβερνώντες ακολούθησαν τις προσταγές των ‘’μεγάλων δυνάμεων’’ όπου η επιρροή τους στην περιοχή και η χρησιμοποίηση των λαών της για δικός τους όφελος αποτελεί διαχρονική πάγια τακτική; ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποκαλύπτει το χρονικό της προδοσίας της Μακεδονίας στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσία τους προς την Πολιτεία.

1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.

1.3.Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.

1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.

1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.

1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.

1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας.

1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.

1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.

1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.

Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

 


ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ…
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΙΝΩΑΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΙΔΗ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1.ΥΓΕΙΑ
2.ΚΑΛΛΟΣ
3. ΠΛΟΥΤΟΣ
4. ΙΣΧΥΣ
5. ΦΡΟΝΗΣΗ
6. ΣΩΦΡΟΣΎΝΗ
7. ΑΝΔΡΕΙΑ
8. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Ευρωπαϊκή Γεωργική Πολιτική : ΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

 


Οι συνεχόμενες αυξήσεις στις τιμές των βασικών ειδών διατροφής έχουν μικρύνει δραματικά το καλάθι των καταναλωτών και οι πολίτες ουσιαστικά δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝΤΑΙ




ΜΗΝΩΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΗΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ.


«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ».

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΠΟΙΟΣ ''ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ'' ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ; (ΜΕΡΟΣ 2ο)

 


Μέχρι πρόσφατα, θεωρούσαμε ότι οι γιατροί σε όλο τον κόσμο, ορκίζονται τον όρκο του Ιπποκράτη. 
Πλέον ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ, όταν αποφοιτούν από την Ιατρική Σχολή! 

Μόνο το παραπάνω γεγονός μας αποδεικνύει πως η Ιπποκράτειος Ιατρική, η κλασική ιατρική ,- η οποία αντιμετώπιζε τον άνθρωπο ως ολότητα (το όλον του σώματος και της ψυχής) και με το αποκλειστικό γνώμονα το «οφελείν ή μη βλάπτειν»- και η σύγχρονη ιατρική ακολούθησαν ξεχωριστές πορείες. 
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ; 

Τις απαντήσεις δίνει ο Κύριος Μπλιάτσος Αντώνιος, Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στο Νομό Λαρίσης , στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την Ελένη Θεοδωροπούλου.


ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν ΛΑΡΙΣΗΣ 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
 antmpliatsios@gmail.com – 697 365 6136

ΠΟΙΟΣ ''ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ'' ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ;




ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;


Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 20ου αιώνα με την χρηματοδότηση από τα ιδρύματα Carnegy & Rockefeller στον Αμπραχαμ Φλεξνερ να εκπονήσει μελέτη για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση των ιατρικών κολεγίων των ΗΠΑ και του Καναδά. Η έκθεση Flexner αποτελεί το σημείο αναφοράς της πλήρους μεταρρυθμιστικής μεταστροφής της επιστήμης της ιατρικής στην σύγχρονη εποχή. Εκδόθηκε το 1910 αλλάζοντας ριζικά τα κριτήρια της λειτουργιάς των ιατρικών σχολών και κατ' επέκταση όλης της επιστημονικής εκπαίδευσης του κλάδου παραγκωνίζοντας και εκτοπίζοντας την Κλασσική Ιπποκράτειο Ιατρική.

Όλα τα παραπάνω πραγματεύεται Κύριος Μπλιάτσος Αντώνιος, Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στο Νομό Λαρίσης , στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την Ελένη Θεοδωροπούλου.


ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν ΛΑΡΙΣΗΣ 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
 antmpliatsios@gmail.com – 697 365 6136


ΤΕΛΙΚΑ , ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ;

 


Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 σε σύνοδο υπό την αιγίδα του ΟΗΕ στο Μαρακές υπερψηφίστηκε και υπογράφηκε το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση

Το σχέδιο- όπως έγινε γνωστό μόνο από τα ΜΜΕ- ως στόχο έχει να συμβάλει στη ρύθμιση των παγκοσμίων μεταναστευτικών ροών, και δημοσιεύονται μόνο αοριστες αναφορές περί θεμελιωδών ανθρωπιστικών αρχών, δικαιωμάτων των μεταναστών και αναγνώρισης της εθνικής κυριαρχίας.

Βέβαια όπως τονίστηκε το Σύμφωνο αυτό δεν είναι δεσμευτικό για τις χώρες υποδοχής, όμως η έγκρισή του από κάποιες χώρες, όπως η Ελλάδα, καθιστά υποχρεωτική την εφαρμογή του σ’ αυτές
ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στον νόμο Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποκαλύπτει όλα όσα δε γνωρίζουμε για το Σύμφωνο του Μαρακές στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ‘Έλενα Γκίκα.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126





Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ανακαλύφθηκε 1700 ετών Ελληνικό σχολείο στην Αίγυπτο


Οι αρχαιολόγοι που εργάζονται στη δυτική έρημο της Αιγύπτου ανακάλυψαν ένα σχολείο 1.700 ετών περίπου, στους τοίχους του οποίου βρέθηκαν κείμενα γραμμένα στην αρχαία ελληνική γλώσσα, συμπεριλαμβανομένου και ενός κειμένου για την αρχαία χρήση των φαρμάκων που παραπέμπει στην Οδύσσεια του Ομήρου.

Το σχολείο - το οποίο έχει μικρούς πάγκους που χρησιμοποιούσαν οι μαθητές ως θρανία για να κάθονται, να διαβάζουν ή να στέκονται όρθιοι και να γράφουν στους τοίχους - χρονολογείται σε μια εποχή όπου η Αίγυπτος ελέγχεται από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τα αρχαία ελληνικά ήταν ευρέως διαδεδομένα.

Σε χρήση για λιγότερο από 20 χρόνια, το κτίριο του σχολείου ενσωματώθηκε τελικά ως τμήμα ενός μεγάλου σπιτιού που περιείχε πολύχρωμα έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένων εικόνων των θεών του Ολύμπου, σύμφωνα με τους ερευνητές.

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ - ΝΟΕΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙΣ...!!!

 



Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ 

ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ 


ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ

 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ 

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ 


ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ 

ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ

 ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ 

ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΩΣ ΟΠΛΑ 

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ 

ΕΥΘΥΝΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΩΝ

 

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ 

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΝΟΙΑ 

ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ 

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ 


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 

ΟΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ 


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 

ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ 

ΚΑΙ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ

 ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ

 ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ 

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΙΑ

 

ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ 


ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ 

ΘΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ 

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ 

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ 


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ

 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ 

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

 

ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ 

ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΧΗΣ ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΧΑΡΑΞΗΣ 

ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΨΕΥΤΟΕΝΝΟΙΑΣ  

ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 

ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ 

ΚΟΚΚΟΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ  

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ

 

ΑΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ

 ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ 

ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ 


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ 

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ 


ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΠΗ 

ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ 


ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ 

ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ 

ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ

 

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ 

ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 


ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 

ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ 

ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 


ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ

 

ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;;

ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ 

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ

 

ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ 

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ

 ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ 

ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

 

ΑΡΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ 

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ 

ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ 

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ 


ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑ 

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ 

ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ 

ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ

ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


https://www.aitherikigrafi.gr

 


ΠΗΓΗ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ