ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Τα χρήματα που πήρε ο Θ. Βασιλακόπουλος, εν μέσω κορωνοϊού, από φαρμακευτικές! Στο φως όλες οι ‘σκοτεινές’ συμβάσεις!

 Αποκαλύψεις – ‘φωτιά’: Τα χρήματα που πήρε ο Θ. Βασιλακόπουλος, εν μέσω κορωνοϊού, από φαρμακευτικές! Στο φως όλες οι ‘σκοτεινές’ συμβάσεις!

 

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού έγινε γνωστός στο πανελλήνιο λόγω των ακραίων απόψεών του αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ανεμβολίαστοι πήρε πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ εν μέσω κορωνοϊού!

Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ

 



Το 1999 κυρώθηκε ο νομός περί χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης όπου στόχος του ήταν η προώθηση της ισόρροπης ανάπτυξης, η κατοχύρωση της κοινωνικής και παραγωγικής συνοχής αλλά και η διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος στο σύνολο του εθνικού χώρου. 

Είκοσι δυο χρόνια μετά επιβεβαιώνεται η ουτοπική διάθεση του νόμου εφόσον οι συνθήκες διαβίωσης για τους Έλληνες πολίτες είναι στο χειρότερο επίπεδο από ποτέ και το σύνολο του ελληνικού περιβάλλοντος έχει υποστεί ακραία βαναυσότητα. 

Ο κύριος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, υπ. Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον Β3΄Νοτιο Τομέα Αθηνών, μιλάει για τους ανεφάρμοστους και αβάσιμους χωροταξικούς νομούς στην εκπομπή ¨ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 
ANAGNOSTOPOULOS2828@GMAIL.COM – 697 497 4441

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ;

 

     

  ΟΣΟ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑ 

ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ

 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ 

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

NTRIN news : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 19/04/2022

 


ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΡΙΝ Channel:





Τρίτη 19 Απριλίου 2022

NTRIN news : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 11/04/2022

  


                           NTRIN news





ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΡΙΝ Channel

NTRIN news : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 11/04/2022


ΤΟ ΚΟΛΠΟ GROSSO ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ

 


Ο Γεράσιμος Μανέτας, υποψήφιος βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών της "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", στην εκπομπή "ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" με την Ελένη Σιδέρη.

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΉ: Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΟΛΟΣΣΌΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΩΝ. ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΈΝΗ ΑΠΆΤΗ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΉΣΕΩΝ, ΜΕ ΧΆΡΤΙΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΜΕ ΤΟ ΚΌΛΠΟ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΏΝ ΣΧΈΣΕΩΝ, ΜΕ ΠΑΡΆΝΟΜΗ ΕΞΑΓΩΓΉ ΣΥΝΑΛΛΆΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΈΣ ΔΙΑΜΆΧΕΣ ΜΕΤΑΞΎ ΚΛΗΡΟΝΌΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΆΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΊΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΩΝ. ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΖΗΜΙΆ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΑΠΌΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΌ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ.

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ;;; - 27/04/2018

 


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

05.04.2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

05.04.2022 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
05.04.2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ





Πάλι άλλη μια φορά η Ελλάδα φέρνει μια παγκόσμια πρωτοτυπία… Με ανοιχτή κοινή επιστολή η Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων καταγγέλλουν την ανομία, την παράβαση της δεοντολογίας και την απειλή του δημόσιου συμφέροντος αναφορικά με την διενέργεια διαγωνισμού για την ανάπλαση των περιοχών του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΑΝΘΡΩΠΕ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΤΤΟ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ


ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ

ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΚΑΙ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 



Μελετώντας τις τάσεις της εγκληματικότητας στην Ελλάδα σε βάθος χρόνου, διαπιστώνεται ότι η έξαρση των εγκληματικών συμπεριφορών είναι διαρκώς αυξανόμενη, οικονομικές απάτες, ηλεκτρονικά εγκλήματα, βιασμοί, δολοφονίες, ξυλοδαρμοί, οργανωμένες συμμορίες που δρουν σχεδόν σε κάθε περιοχή και γενικά κάθε είδους εγκληματική ενέργεια παρουσιάζεται όλο και πιο συχνά. Τι ευθύνεται όμως για τη συχνότητα αυτή; Πού οφείλεται η αύξηση των βίαιων εγκλημάτων κατά των ανθρώπων;