ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Η εξαγορά στο ... μεγαλείο της!

Τα τεράστια σκάνδαλα που έχουν λάβει χώρα στη χώρα μας
αρχίζουν πλέον να συνηθίζονται και τίποτα δεν μας εκπλήσσει ;;; 
 


Παραγράφουμε αδικήματα σε σκάνδαλο μονής Βατοπεδίου, αθωώνουμε κατηγορούμενους Siemens και Novartis, δίνουμε ασυλία σε τραπεζίτες και ακαταδίωκτο σε κυβερνητικούς λοιμωξιολόγους και φαρμακευτικές, ανοίγουμε δρόμο για την ελευθερία του Φλώρου -κατηγορουμένου για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης ποσού 256.521.323,96 ευρώ από τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Energa Hellas Power- αποφυλακίζουμε Λιγνάδη, ξεπουλάμε Ο.Σ.Ε. αδιαφορόντας έπειτα για εκσυγχρονισμό ασφάλειας και όταν έρχεται η ώρα να θρηνήσουμε θύματα στέλνουμε στην δικαιοσύνη τον τελευταίο τροχό της αμάξης και όχι τους κυρίως υπεύθυνους ... ! Μήπως όμως θα έπρεπε κάπου κάπου λίγο να ταραζόμαστε; Έχει γίνει δεύτερο ρούχο μας η αδιαφορία και έχουμε μεταμορφωθεί από άνθρωποι σε ασυγκινητα αντικείμενα;

Ταξίδια "αναψυχής" με χορηγία του δημοσίου

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται θέμα η Υπουργός πολιτισμού κα Μενδώνη με την κολλητή της φίλη και σύμβουλο της κα Παναγιωταρέα. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ταξίδι «ινκόγκνιτο» όπως όλα δείχνουν, μιας και δεν υπήρχε κάποια επίσημη ανακοίνωση ή δελτίο τύπου από το υπουργείο για το ταξίδι αυτό. Παρόλα αυτά, έχει εγκριθεί - όπως είναι υποχρεωτικό - το κόστος του, που ανέρχεται σε 14.680 ευρώ, σύμφωνα με την σχετική έγκριση δαπάνης που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια». Στο ίδιο έγγραφο, ως σκοπός του ταξιδιού αναφέρονται «συναντήσεις με πολιτικούς και ομογενειακούς παράγοντες», χωρίς άλλες διευκρινίσεις. Από την μία, κατασπαταλούν τα χρήματα του Έλληνα πολίτη, και από την άλλη δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για τα ταξιδάκια αναψυχής που κάνουν με δημόσιο χρήμα. Και δεν είναι μόνο ένα, είναι πολλά και μερικά αφήνουν πολλά ερωτηματικά τόσο για τη συνοδεία της από την "κολλητή" της και «άμισθη» επικοινωνιολόγο της κα Παναγιωταρέα, που λαμβάνει περίπου τα 100 ευρώ ημερησία αποζημίωση στα ταξίδια αυτά, όσο και για τις συναντήσεις που θα κάνουν στην Νέα Υόρκη. Μιας και το θέμα περιπλέκεται, όταν την ίδια ώρα, στην Νέα Υόρκη βρίσκεται η κα Βασιλική Παπαγεωργίου, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών (ΔΤΠΠΑ) με την αιτιολογία «για εκτέλεση υπηρεσίας», όπως φαίνεται από το έγγραφο που επίσης αναρτήθηκε στη «Διάυγεια».

Ακόμα πιο περίπλοκο γίνεται, όταν το έγγραφο που αφορά την κα Παπαγεωργίου, διευκρινίζει πως η εκτέλεση υπηρεσίας είναι «να συνοδεύει την Υπουργό Πολιτισμού σε συναντήσεις για θέματα της ΔΤΠΠΑ», ενώ της υπουργού, δεν αναφέρει τίποτα διευκρινιστικό. Άσχετα αν στο πάρα πέντε, δημοσιεύτηκε άρθρο στο Μακεδονία, που μιλούσε για τελετή παράδοσης – παραλαβής αρχαιολογικών κειμηλίων, τα οποία κατέληξαν παρανόμως, μέσω κυκλωμάτων, στις ΗΠΑ. Αν όμως συνδέσουμε τον μεγιστάνα Στερν που εδρεύει στην Νέα Υόρκη και τη συλλογή που κατέχει παράνομα όπως έχει καταγγελθεί, γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον. Να θυμίσω εδώ, πως η συμφωνία της Λίνας Μενδώνη με τον Στερν για την «επιστροφή» των 161 κυκλαδικών αρχαιοτήτων της συλλογής του δεύτερου, είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών, καθώς η συγκεκριμένη συλλογή έχει καταγγελθεί ως αρχαιοκαπηλική. 

Για ποιο λόγο θα πληρώσουμε λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες 18.120 ευρώ (14.680 ευρώ της υπουργού και της συνοδείας της, συν 3.440 ευρώ για την κα Παπαγεωργίου); Θα μάθουμε ποτέ; Θα μάθουμε ποτέ γιατί έχουν δαπανηθεί περίπου τα 705,440 ευρώ για ταξίδια της κας Λίνας Μενδώνης σε Ελλάδα και εξωτερικό; Γιατί το «Υπηρεσιακές μετακινήσεις στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων» που έχει δηλώσει η υπουργός, και τα δελτία τύπου που ισχυρίζεται πως εκδίδουν, πολλές φορές αφήνουν ερωτηματικά; Είναι τόσο μυστικές οι συναντήσεις και τόσες πολλές; Ερωτηματικά, που θα μείνουν αναπάντητα, όσο οι πολίτες αδρανούν περιμένοντας κάποιον άλλον να ελέγξει, κάποιον άλλον να ενδιαφερθεί. Έναν σωτήρα έξω από τον ίδιο τους τον εαυτό. 

Είναι ο καιρός που πρέπει να αφήσουμε τις διατυπώσεις όμως, είναι δίκαιος καιρός να εμφανιστεί ο ενεργός πολίτης που έχουμε μέσα μας. Μόνο αυτός μπορεί να δημιουργήσει με όλες τις άλλες μονάδες (πολίτες), μια πολιτεία με κέντρο τον άνθρωπο. Θέτοντας αξίες, αρχές, και πολιτειακούς νόμους. Αυτό που χρειάζεται είναι απλά να αλλάξουμε το συχνό "απολιτίκ" με ενεργούς πολίτες που λαμβάνουν μέρος κρίσεως και αρχής.


Σύνταξη: Καλλέργης Ηλίας

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ: ΘΕΙΑΣΒΕΣΤΙΟ

 



ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ: ΘΕΙΑΣΒΕΣΤΙΟ




Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ενα προϊόν βιολογικό που χρησιμοποιείται στη γεωργία για δενδρώδεις καλλιέργειες και κηπευτικά. Ενα πολυδύναμο μυκητοκτόνο συγχρόνως και εντομοκτόνο για κάποια είδη το οποίο ο γεωργός μπορεί μόνος του να το κατασκευάσει. Εχει παραγκωνιστεί όμως και τη θέση του έχουν καταλάβει μυκητοκτόνα μεγάλων εταιρειών πολυεθνικών. Ενώ το κόστος παραγωγής του είναι μικρό και μπορεί να ελαφρύνει τους αγρότες δεν προωθείται δεν υπάρχει καμία κίνηση από το θεσμικά μας όργανα βλ. Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να προστεθούν τέτοιου είδους προϊόντα Ποιος ο λόγος που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ποιος ο λόγος που αντί να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα το κράτος στηρίζει τις εταιρείες; Γιατί βοηθούν στην φτωχοποίηση του Έλληνα αγρότη; Πως μπορεί να συμβεί το επιθυμητόν το λογικόν δίκαιον; Ολες οι απαντήσεις εμπεριέχονται στις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις Η δέσμευση με αρ. πρωτοκόλλου Αρείου Πάγου 61 99 Σεπτέμβριο του 2015 με κεφάλαια που ανήκουν σε όλους τους Έλληνες με το ελλάνιο αξιακό. Αυτή είναι η λύση. Η ένωση όχι μόνο των αγροτών με το έθνος τους μα όλων των Ελλήνων πολιτών και να διαχειριστούν οι ίδιοι τη χώρα τους τον πλούτο τους να ετοιμάσουν μία ελεύθερη Ελλάς για τις επόμενες γενεές. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ



Την ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ'' παρουσιάζουν η ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ και η ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΔΕΡΗ. Στην σημερινή εκπομπή παρευρίσκονται ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ και η ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ, Υπ. Βουλευτές με τον Πολιτικό Φορέα ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''.

Ευρωπαϊκής βαλβίδας εκτόνωσης με το όνομα ... LIBE


Τις τελευταίες μέρες έχουν βαλθεί στο να ρίχνουν στο τραπέζι τις βαλβίδες εκτόνωσης. Μια ο Κανάκης, μια ο Λιάγκας, ακόμα και ο Παπαδάκης παίζουν το ρόλο του "κακού αστυνόμου". Κάτι τέτοιο είναι και η επίσκεψη της Ευρωπαϊκής επιτροπής "Libe". Με τη διαφορά ότι απευθύνεται στους οπαδούς του "Ναι Μένουμε Ευρώπη" του... δημοκρατικού δημοψηφίσματος του 2015, που έβγαιναν στο Σύνταγμα με τη σαμπάνια τους. Για όσους δεν γνωρίζουν για την επιτροπή, θα πούμε μόνο πως είναι η Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η επιτροπή, ήρθε την Κυριακή το βράδυ και παρέμεινε έως την Τετάρτη, προκειμένου να εξετάσει θέματα και καταγγελίες που απασχολούν την επικαιρότητα στη χώρα παρά τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δυσαρέσκεια και εκνευρισμός που αποτυπώθηκε σε επιστολή που έστειλε ο νέος πλέον υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης. 

Όλα αυτά τα είπε ο νέος υπουργός στο politico, λέγοντας μεταξύ άλλων και τα παρακάτω: 

«Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τα θύματα του πρόσφατου σιδηροδρομικού δυστυχήματος και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειές του και ταυτόχρονα βρίσκεται εν μέσω προεκλογικής περιόδου καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν την άνοιξη, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η επιτροπή LIBE επέλεξε να επισκεφθεί την Ελλάδα αυτή τη στιγμή» 

«Δεδομένου ότι η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή και συνεργάζεται εποικοδομητικά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε συνταγματικά ζητήματα, η κίνηση αυτή αποτελεί, εκτός από ασέβεια λόγω των συνθηκών, και άμεση παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική σκηνή ενός κράτους μέλους κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου». 

Τι ακριβώς φοβάται η κυβέρνηση και μιλάει για "άμεση παρέμβαση στην εσωτερική σκηνή"; Όσο για την "ασέβεια λόγω των συνθηκών" δε θα κάνω λόγο. Είδαμε πώς σεβάστηκαν τους διαδηλωτές που κατέβηκαν σε πορείες ειρηνικές, όντως θυμωμένοι με το τραγικό συμβάν στα Τέμπη. Τι έκανε όμως στη χώρα μας η επιτροπή "Libe" τελικά; Εφόσον από λόγια του ίδιου υπουργού στο Politico, μάθαμε πως δεν διαθέτουμε κυβερνητικούς αξιωματούχους για να συναντηθούν με την αντιπροσωπεία της. 


Επίσης η Εισηγήτρια της επιτροπής "Libe", κα Σόφι ιν΄τ Βελντ, δήλωσε τα ακόλουθα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η εν λόγω επιτροπή.

«Λυπούμαστε για το ότι ο πρωθυπουργός, υπουργοί, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και άλλοι αξιωματούχοι δεν ήταν διαθέσιμοι». 

«Η Δημοκρατία, οι θεσμοί και η ελευθερία του Τύπου βρίσκονται υπό πίεση» Η κ. ιν’τ Βελντ μάλιστα υπογράμμισε πως «μετά και τη δολοφονία Καραϊβάζ, όπου δεν υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση, είναι σαφές ότι η ασφάλεια των δημοσιογράφων δεν είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης». «Ο έλεγχος στα ΜΜΕ», σημείωσε, «έχει ως αποτέλεσμα πολύ συχνά, γεγονότα να μην παρουσιάζονται σωστά ή να υποβαθμίζεται η σημασία τους». 

Εν τέλει, η επιτροπή συναντήθηκε μόνο με τον πρόεδρο και ένα τακτικό μέλος της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) και με τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Πιθανόν, οι υποκλοπές ήταν το μείζον θέμα τους. Οι υποκλοπές και όσα τις ακολουθούνε.


Δε γνωρίζω αν θα μάθουμε τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης της επιτροπής που μίλησε για πολλούς σοβαρούς κινδύνους, για το κράτος δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα. Που ανέφερε πως περιορίζεται η δυνατότητα κινήσεων ανεξάρτητων αρχών, που αναφέρθηκε στην Δημοκρατία και τη διαφθορά στις δημόσιες υπηρεσίες. (αλήθεια τώρα πήραν χαμπάρι τι συμβαίνει στη χώρα μας, μετά από δεκαετίες ολόκληρες;) Γνωρίζω όμως πολύ καλά, πως μας δουλεύουν όλους σε υπέρμετρο βαθμό και τις περισσότερες φορές υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Και λέω πως το γνωρίζω, γιατί αν κάποιος ανατρέξει στη σελίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) που ιδρύθηκε από την Κυβέρνηση των αρίστων της Νέας Δημοκρατίας, σχεδόν ένα μήνα μετά την ανάληψη της κυβέρνησης. Θα το γνωρίσει και ο ίδιος.

'Έκθεση Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κράτος Δικαίου 2020 και Καταπολέμηση της Διαφθοράς

Το 2020 λοιπόν, αποτιμήθηκαν με θετικό πρόσημο οι μεταρρυθμίσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς - σύμφωνα με την παραπάνω έκθεση του 2020 - για το κράτος δικαίου. Να πω σε αυτό το σημείο πως η συγκεκριμένη έκθεση, αξιολόγησε τις εξελίξεις στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. σε τέσσερις τομείς: σύστημα απονομής δικαιοσύνης, πλαίσιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, πολυφωνία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θεσμικοί έλεγχοι και ισορροπίες. Μέσω αυτής της αξιολόγησης και της αποτύπωσης της κατάστασης ανά χώρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποβλέπει στην ανάπτυξη ενός νέου κύκλου μηχανισμού για το κράτος δικαίου, ως ένα από τα στοιχεία μιας γενικότερης προσπάθειας με στόχο την ενίσχυση των αξιών της δημοκρατίας, της ισότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (να 'χαμε να λέγαμε). Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το 2021. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ... Το 2022 αρχίσαμε να ολισθαίνουμε, λόγω και της εμφάνισης των υποκλοπών, αλλά και άλλων θεμάτων. Βλέπε ΕΔΩ.

Εμείς όμως είχαμε θετικό πρόσημο, πριν 2 χρόνια, είπαμε παραπάνω… Μην ξεχνιόμαστε. Τι άλλαξε τελικά και η επιτροπή ήρθε εν μέσω προεκλογικής περιόδου; Μήπως ήρθε για να δείξει σε κάποιους τη μετάβαση της κυβέρνησης και η επόμενη έκθεση του 2024, θα έχει και πάλι θετικό πρόσημο; Ή απλά ήρθε ως άλλη μια βαλβίδα εκτόνωσης του λαού, μιας και βλέπει να έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη τραγική θυσία στα Τέμπη και ο θυμός δεν έχει καταλαγιάσει.

Όπως και να έχει, επειδή δεν πρέπει να περιμένουμε από επιτροπές της Ευρώπης να φέρουν την ισορροπία, πρέπει και εμείς να αντιδράσουμε με νόηση. Όχι θυμό που θα οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Και όταν λέω νόηση, εννοώ να μπορέσει τελικά ο καθένας από εμάς να σταματήσει να αδρανεί σε πολιτειακά θέματα του τόπου του και να ερευνήσει με αποδείξεις όσα έχουν γίνει στη χώρα μας. Αλλιώς θα θρηνούμε συνέχεια θύματα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Επιπροσθέτως, πρέπει κάθε ένας μας να ερευνήσει και τις λύσεις που μας δίνονται. Γιατί λύσεις υπάρχουν και δεν έρχονται από τέτοιες επιτροπές φτιαχτές και βαλτές. Λύσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στο κράτος δικαίου και τη δημοκρατία. 

Αρκεί να ερευνήσει για την Ελλήνων Πολιτεία. Μια πολιτεία με αξίες και αρχές, δημιουργημένη για τους πολίτες από τους πολίτες. Τόσο απλά, μα τόσο δημοκρατικά.


Σύνταξη - επιμέλεια: Καλλέργης Ηλίας



Οι αθώοι στον βωμό των ... "συμφερόντων"

 


Κι ενώ η δικαιοσύνη υποτίθεται πως κάνει τη δουλειά της για το ατύχημα των Τεμπών απέραντος κι αξέχαστος είναι ο πόνος και το πένθος και δεν θέλουμε να ξεχάσουμε τι συνέβη τουλάχιστον έως ότου αποδοθεί δικαιοσύνη... Ποιος φταίει;;; Όλες αυτές τις μέρες οι πληροφορίες ρέουν και όλα δείχνουν πως παρόλο που μόνο ένας άνθρωπος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης θα πρέπει να οδηγηθούν και πολλοί άλλοι ...


Έχουμε και λέμε από όσα έχουν βγει πλέον στο φως της δημοσιότητας:

- Τα συστήματα τηλεδιοίκησης και φωτοσήμανσης όπως και το σύστημα που συντονίζει τα φανάρια δεν λειτουργούσαν και δεν λειτουργούν γενικά αφού τα γενικά για τα συστήματα ασφαλείας υπήρχε μόνο αναβολή στη λειτουργία και αναβάθμισή τους
- Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, στις 15 Φεβρουαρίου η Ευρωπαϊκή Ένωση παραπέμπει το Ελληνικό κράτος στα δικαστήρια της Ε.Ε. για τη μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας στους σιδηροδρόμους ενώ παράλληλα πηγές από την αρμόδια διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μιλούν για εγκληματική ευθύνη των εποπτικών αρχών εφόσον μάλιστα η Ε Ε. έχει πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια για να γίνει ασφαλής η διπλή σιδηροδρομική γραμμή όπου δεν θα κατευθύνεται το ένα τρένο ο απέναντι στο άλλο.
- Το 2017 υπογράφεται ιδιωτικοποίηση της εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ την οποία είχε συμβάλει για να γραφτεί ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης και πωλείται το 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε στην FSI έναντι συνολικού τιμήματος ευρώ 45 εκατ. ευρώ. Τη σύμβαση υπογράφουν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Ferrovie dello Stato Italiane Group (FSI).
- Έκθεση πεπραγμένων της Ρ.Α.Σ. κοινοποιείται κατ’ έτος στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και στον Πρόεδρο της Βουλής, άρα γνωρίζουν και γνώριζαν την κατάσταση και το υπουργείο μεταφορών απλά είχε αγνοήσει αυτό το γεγονός.
- Στην επιστολή, που απέστειλε στη διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ στις 27 Απριλίου 2022, ο Χρήστος Κατσιούλης - προέδρου της επιτροπής ETCS, αρμόδια για τα έργα σηματοδότησης και ασφάλειας στο σιδηροδρομικό δίκτυο - σημειώνει μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν είχε ενημερώσει τη διοίκηση της εταιρίας «για όλα τα τεχνικά θέματα που προκάλεσαν και προκαλούν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των συμβάσεων ανάταξης της σηματοδότησης 717/14 και ETCS επί γραμμής 10005/07». Επιπλέον, σε έγγραφό του προς τον Διευθυντή έργων είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τα αναγραφόμενα στα πορίσματα του εμπειρογνώμονα «και τις αμφιβολίες μου για το πόσο ο ίδιος είναι γνώστης της λειτουργίας των καλωδιακών συστημάτων αλληλεξάρτησης σηματοδότησης (R.R.i.)».
Σύμφωνα με ειδικούς που συνομίλησαν με τη LarissaPress, αν δούλευε το σύστημα ETCS «τα τρένα δεν θα κινούνταν στα τυφλά και ακόμα και σε περίπτωση ανθρώπινου λάθους θα υπήρχε το ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο θα ακινητοποιούσε τα δυο τρένα σε απόσταση ασφαλείας».
- 31 Οκτωβρίου 2022 κάνουν εξώδικο στην Ελληνική κυβέρνηση για την μη τήρηση ασφαλείας και πάμε τώρα στις αρχές Φεβρουαρίου 2013 οι συνδικαλιστές ΟΣΕ και Hellenic train σε μία προφητική τους δήλωση λένε διαμαρτυρόμενοι "... δεν θα περιμένουμε για να δούμε το ατύχημα που έρχεται χύνοντας κροκόδειλια δάκρυα και κάνοντας διαπιστώσεις."
- Όπως είδαμε και από δηλώσεις εργαζομένων του ΟΣΕ, όταν οι συνδικαλιστές των τρένων ζητούσαν τα αυτονόητα για την ασφάλεια του κόσμου από την κυβέρνηση, τους έλεγαν ότι έκαναν μικροπολιτική και απέρριπταν κάθε αίτημα τους!
- Την υπόθεση για έχει αναλάβει ο εισαγγελέας Ντογιάκος ο γιος του οποίου είναι ο επίσημος δικηγόρος της Hellenic Train

Τέλος σύμφωνα με την έρευνα του υποψήφιου βουλευτή της Ελλήνων Συνέλευσις Δημήτρη Πασχαλίδη "Η HELLENIC TRAIN πραγματοποιεί 342 δρομολόγια (επιβατικά και εμπορικά τραίνα) την ημέρα. Το 2016 μετέφερε συνολικά 15,6 εκ. επιβάτες, από τους οποίους 10,1 εκ. μετακινήθηκαν με τις Προαστιακές γραμμές και 5,5 εκ. στο εθνικό δίκτυο. Επίσης, μετέφερε 1,1 εκ. τόνους εμπορευμάτων. Το 2016 τα συνολικά έσοδα της εταιρείας από το επιβατικό και εμπορικό έργο έφτασαν τα 120 εκ. ευρώ και τα κέρδη τα 3,3 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις του 2021, η εταιρεία παρουσίασε έσοδα 112,3 εκατ. ευρώ (με την κρατική επιδότηση των 50 εκατ. ευρώ για τις άγονες γραμμές) έναντι 106,2 εκατ. ευρώ το 2020, ήτοι αύξηση 5,6%.
"ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 2013 ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ 99 ΕΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 2017 ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΔΡΟΜΟΥΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5ΠΕΝΤΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ… "

Σε ένα κράτος δικαίου αυτό που οι κυβερνήσεις θα λειτουργούσαν με γνώμονα το όφελος των πολιτών και όχι το όφελος τραπεζιτών, στοών κλπ. υπουργοί, βουλευτές και πρωθυπουργοι δεν θα χρειαζόταν και δεν πρέπει να έχουν ασυλία. Δηλαδή εάν ένας υπουργός διαπράξει έγκλημα ή εγκλήματα με τις αποφάσεις του δεν πρέπει να τιμωρηθεί;;;; Ενώ εάν ένας πολίτης ακόμα και λόγω οικονομικών χρεών (για τα οποία επίσης εν μέρη φταίνε οι πολιτικές αποφάσεις των τελευταίων δεκαετιών) του φερόμαστε ως εγκληματία;

Σε ένα κράτος δικαίου οι εισαγγελείς δεν θα έκαναν τα στραβά μάτια!! Με τόσο τρανταχτά γεγονότα όπως ολόκληρη η εξέλιξη ξεπουλήματος του Ο.Σ.Ε. και τις τόσες διαμαρτυρίες των συνδικαλιστών των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους και ακόμα και με την παραπομπή από την Ε.Ε. του ελληνικού κράτους στα δικαστήρια για τους λόγους που προαναφέραμε δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας να παρέμβει; Δεν έχουμε αυταπάτες ότι η Δικαιοσύνη στην χώρα μας είναι πραγματικά ανεξάρτητη - προφανώς και εκβιάζεται - αλλά κατέληξε να είναι εγκληματική αυτή η αδιαφορία που έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Επιτέλους εάν δεν μας ταρακούνησε αυτό το ατύχημα με τους νέους ανθρώπους που δεν προκάλεσαν καν την τύχη τους και δεν έφταιξαν σε κάτι και όμως σκοτώθηκαν, δεν μας αξίζει τίποτα ως πολίτες. Όμως απ' ότι φαίνεται έχουμε πονέσει, θυμώσει επιτέλους αλλά και έχουμε ξεσηκωθεί όλοι πλέον γιατί το άδικο μας έπνιξε με τόσο σφιχτή θηλιά όσο ποτέ! Και επιτέλους πρέπει να ενωθούμε και να πάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας!


Σύνταξη: Αμέρισσα Αποκρεμιώτη

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΦΘΟΝΟ

 


Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ 

ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΦΘΟΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ 

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ


ΑΡΑ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι


Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ

 ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ

Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ

ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΦΘΟΝΙΑ 

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΡΤΕΜΗ

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ;;

ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 

ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ;;

ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ

 

ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


«ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ 

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ»

 https://www.aitherikigrafi.gr/persefoni

 https://www.aitherikigrafi.gr/symbolo-aftonias-dimioyrgias 


ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ 

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΛΛΑ 

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ


ΑΡΑ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ 

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ 

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΔΙΟΤΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ 

Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΦΘΟΝΙΑ

 ΑΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ 

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΈΦΘΕΡΙΑ 

ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ 

ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ 

ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ Ή ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ 

ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Ή ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΦΘΟΝΙΑ 

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ 

ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΕΙΡΟ ΑΔΙΚΟ 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

 

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ 

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

 

ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ 

ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ


ΟΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 

ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΠΛΙΤΗ


ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΙΑΡΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ 

ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ


ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ 

ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΦΘΟΝΙΑ 

ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ 

ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 

ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ


ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ

«ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ»

 https://www.aitherikigrafi.gr/12-ellanies-olympies-dynameis 


ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:



ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 101 

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 101 = 1 + 0 + 1 = 2 ΔΥΟ


ΑΡΑ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΔΥΟ


ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ = 2 ΔΥΟ

ΟΠΟΥ 


ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΟΜΩΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ 

ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΔΥΟ


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

ΑΝΑΛΥΣΗ Τ0Υ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ 

ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ

ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΠΗΓΗ: www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi

esykpda.blogspot.com/2023/03/blog-post_18.html