ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Η 1η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2023


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2023.




ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες




Με πανηγυρικές ανακοινώσεις, υποσχέσεις, ενθουσιώδη σχέδια, πλάνα, εντυπωσιακές εικόνες και γενικότερα μέσα σε ένα κλίμα θριαμβολογιών της κυβέρνησης είχε ξεκινήσει πριν 3,5 περίπου χρόνια το περίφημο έργο στο Ελληνικό με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου να αναφέρει στο 22ο Capital Link Invest in Greece Forum το Δεκέμβριο του 2020 ότι «είμαστε έτοιμοι πια να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε το έργο να γίνεται πραγματικότητα». Η σύμβαση παραχώρησης και εκμετάλλευσης της έκτασης του Ελληνικού μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development S.A. είχε υπογραφεί το Νοέμβριο του 2014 επί κυβερνήσεως Σαμαρά επειδή η εν λόγω εταιρεία είχε αναδειχθεί νωρίτερα το ίδιο έτος ως ο προτιμητέος επενδυτής. Το όραμα της Lamda Development για το Ελληνικό όπως είχε η ίδια διαφημίσει ήταν ο σχεδιασμός μιας πρωτοποριακής ανάπτυξης για την Αθήνα, η δημιουργία ενός Μητροπολιτικού πάρκου διεθνούς εμβέλειας και έκταση 2.000.000 τ.μ., με οικιστικές αναπτύξεις, ξενοδοχειακές μονάδες, κέντρα υγείας και ευεξίας, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής κ.α. με βασικό μέλημα της εταιρείας την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους. Τα χρόνια πέρασαν με την εταιρεία να έχει κάνει μόνο κατεδαφίσεις και αρχιτεκτονικές μελέτες για τα ψηλά κτίρια και τα εμπορικά κέντρα που θα κατασκευάζονταν στο χώρο, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου ενώ ο ίδιος ανακοίνωνε επίσης ότι τα έργα θα ξεκινούσαν επισήμως τους πρώτους μήνες του 2021.

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά αφού όπως διαβάσαμε στον Τύπο «σύννεφα μαζεύονται πάνω από την επένδυση». Ο κίνδυνος εκτροχιασμού του χρονοδιαγράμματος είναι πλέον ορατός και ταυτόχρονα πυκνώνουν οι διαμαρτυρίες αγοραστών για την ποιότητα των πολυτελών κατοικιών. Καθυστερήσεις παραδέχτηκε και ο ίδιος ο διευθύνων Σύμβουλος μιλώντας αυτή τη φορά για χρονοτριβή στις αθλητικές εγκαταστάσεις και προσπαθώντας να δικαιολογηθεί είπε ότι «θέλαμε να διαπραγματευτούμε με την κυβέρνηση και άλλους φορείς την κατασκευή κάποιων εξ αυτών, σε άλλα σημεία της πόλης», τονίζοντας ότι ο σκοπός του ήταν να υπάρξει μεγαλύτερο ανταποδοτικό όφελος για την κοινωνία. Απορίας άξιο είναι γιατί δεν υπήρξε από την αρχή πρόβλεψη γι΄ αυτήν την ανταποδοτικότητα και χρειάστηκαν τόσα χρόνια μέχρι να αποφασίσουν να αλλάξουν τις αποφάσεις τους. Οσο για τις κατοικίες των «οικιστικών αναπτύξεων» φθάνουμε στο σήμερα με εκπρόσωπο ενός εκ των μελλοντικών ιδιοκτητών να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για μια κατοικία μικρομεσαίας τάξης, τη στιγμή που το κόστος αγοράς είναι τέσσερις-πέντε φορές υψηλότερο». Αυτό ανάγκασε τους υποψήφιους αγοραστές που αρχικά είχαν επιλέξει τη βασική κατασκευή, να την αναβαθμίσουν σε πολυτελή με την αντίστοιχη διαφορά στο κόστος γιατί διαφορετικά το διαμέρισμά τους δεν θα διέφερε από μια τυπική κατοικία σε άλλες περιοχές της πόλης. Αναρωτιόμαστε ύστερα από τόσα χρόνια και τόσες μελέτες που όλοι πια γνωρίζουμε πόσο αδρά πληρώνονται, πώς γίνεται ένα έργο, όπως το Ελληνικό, που τόσο πολύ διαφήμισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή, να βρίσκεται τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά στο σημείο μηδέν και το «στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας» σύμφωνα με τα λεγόμενά τους να καταλήγει σε φιάσκο. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα έργο….άεργο με τις τόσες αποκλίσεις από τον αρχικό σχεδιασμό να εκμηδενίζουν τις όποιες κατασκευές έχουν ήδη γίνει και τις αθλητικές εγκαταστάσεις να περνούν σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση για να πάνε σε άλλα σημεία της Αττικής.

Μέσα σε μια πόλη που ασφυκτιά από την έλλειψη πρασίνου και ανοιχτού χώρου για περπάτημα και άλλες δραστηριότητες αναψυχής, μεταθέτονται στο μέλλον οι αναθέσεις συμβάσεων στις αντίστοιχες κατασκευαστικές εταιρείες για περαιτέρω διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση που όπως δείχνουν πια καθαρά τα πράγματα παίζει το ρόλο του μεσίτη και τροχονόμου ανάμεσα στις εταιρείες με το αζημίωτο φυσικά. Η όλη εικόνα αντικατοπτρίζει πλήρως την ψεύτικη κατάσταση που μας παρουσιάζουν με τρόπο πανηγυρικό και συνήθως προεκλογικά, όλοι οι επίδοξοι κομματικοί σχηματισμοί που θέλουν να φέρονται ως κυβέρνησή μας ενώ στην πραγματικότητα φροντίζουν να χάσουμε κι αυτά που ήδη έχουμε, όπως συνέβη για παράδειγμα στο Ελληνικό. Όσον αφορά δε τις γνωστές κωλυσιεργίες, καθυστερήσεις, αναβολές, περιστροφές και επανεξετάσεις έργων και σχεδίων, γνωρίζουμε πλέον από τη βιωματική μας πείρα όσα χρόνια ζούμε και βιώνουμε στον ταλαιπωρημένο αλλά Ιερό αυτό τόπο, ότι καλύπτουν κρυφές συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι με τα σχετικά ασφαλώς ανταλλάγματα. Εν τούτοις ο υπουργός Ανάπτυξης που βρέθηκε στο εργοτάξιο συνοδευόμενος από ομάδα βουλευτών του Νότιου Τομέα Αθηνών, με το συνηθισμένο του «επιθεωρησιακό» στυλ και με το γνωστό ύφος «καρδιναλίων» διαβεβαιώνει ότι το έργο είναι εντός χρονοδιαγράμματος και ότι όλα προχωρούν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Η προεκλογική φιέστα με τους γνωστούς καρναβαλισμούς και καννιβαλισμούς είναι πανέτοιμη να μας εντυπωσιάσει ξανά. Ο συγκεκριμένος υπουργός όμως, προμοτάρει τόσο υπερβολικά τις «δουλειές» της κυβέρνησής του, που καταντάει να υποβιβάζει συστηματικά αλλά και να προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή μας. Παράλληλα όμως προσβάλλει επίσης, γιατί δεν είναι σε θέση να την υποβιβάσει, και την ιερή έννοια της Πολιτικής η οποία ασκείται μόνον και αποκλειστικά από τον ίδιο τον Πολίτη-Οπλίτη που είναι καθ΄όλα έτοιμος να υπερασπιστεί την Πολιτεία του όταν αντιληφθεί ότι αυτή κινδυνεύει.

Είναι σίγουρο πως δεν αρέσει σε κανένα μας η εικονική πραγματικότητα όπου εγκλωβιστήκαμε όλοι μας, εκόντες-άκοντες και όπου ανοίγοντας τα μάτια μας αντί να δούμε τα όνειρα και τα οράματα που μας τάζουν οι επιτήδειοι να υλοποιούνται, προσγειωνόμαστε στη μιζέρια της καθημερινότητας που άλλοι έφτιαξαν για μας χωρίς εμάς. Ήρθε η ώρα λοιπόν Συνέλληνές μου, συμπολίτες μου και συνάνθρωποί μου αυτό να το αλλάξουμε. Εφοδιασμένοι με την τόση Γνώση του Ελλάνιου Αξιακού Συστήματος που έχει φωτίσει κάθε σκοτεινή κι απόμακρη γωνιά του πλανήτη μας να ενωθούμε σε ορθή ανθρώπινη βάση, να ακυρώσουμε δια παντός κάθε εξουσιαστική καρικατούρα και να διοικήσουμε εμείς οι ίδιοι τη χώρα μας, χώρα Θεών, Ημίθεων και Ηρώων, όπως αρμόζει στην Ελληνική μας Μεγαλοπρέπεια.


ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ουσιαστικά δεν υπάρχουν επενδύσεις αλλά FUNDS και αλλοδαπές εταιρίες που εξαγοράζουν έτοιμες επιχειρήσεις , απαξιωμένες από το κράτος.

Η Εθνική τράπεζα πούλησε την ΠΑΝΓΑΙΑ, που έχει όλη την Ελληνική γη, έναντι 350 εκατομμυρίων σε έναν εβραίο , δανείζοντάς του 349 εκατομμύρια. Συγχρόνως έχουμε και την FRAPORT που αγόρασε όλους τους αερολιμένες της Ελλάδας για 1,2 δισεκατομμύρια που δανείστηκε από την ALPHA BANK ακριβώς μετά την ανακεφαλαιοποίησή της από το δημόσιο με εγγυητή το ίδιο το δημόσιο.

Στον πλανήτη δεν υπάρχουν πλούσιοι με δικά τους λεφτά. Κάνουν λεζάντα, είναι για το φαίνεσθαι. Οι τράπεζες δεν έχουν δικά τους χρήματα, αυτά ανήκουν στους ανθρώπους, ενώ χρωστάνε στο δημόσιο.

Η FRAPORT μέσα σε 10 χρόνια από ένα αεροδρόμιο έβγαλε 10 δισεκατομμύρια. Το ελληνικό δημόσιο ξαναπούλησε το αεροδρόμιο στην ίδια εταιρία για 500 εκατομμύρια ενώ χρωστούσε ήδη ΦΠΑ, δίχως να πλήρωσε ποτέ ηλεκτρικό ρεύμα.

Ας περάσουμε σε άλλον «επενδυτή». Ο Ιβάν Σαββίδης έφερε χρήματα στην Ελλάδα; Αν ναι, πόσα; Με 5 εκατομμύρια αγόρασε την ΣΕΚΑΠ, εργοστάσιο καπνού που υποτίθεται το έφτιαξε. Δεν πωλούνταν ποτέ για 5 εκατομμύρια, ζητούσαν 30 και το πούλησε για 1,4 δις σε Ιαπωνέζους. Αυτός έφερε λεφτά στην Ελλάδα; Πόσο κορόιδο νιώθεις Έλληνα;

Πήρε το Μακεδονία Παλάς που ανήκε στον Δασκαλαντωνάκη που χρωστούσε 2,5 δις στις τράπεζες και έπεσε έξω. Γράψανε υποθήκη στο όνομα του Σαββίδη και του δώσανε και κεφάλαιο κίνησης. Βλέπετε κάποια επένδυση; Πλάκα γίνεται. Άρα εμείς δεν χρειαζόμαστε επενδυτές γιατί δεν έχουν χρήματα. Υπάρχουν επενδυτές αλλά δεν είναι αυτοί και δεν έρχονται διότι δεν στήθηκε το σωστό περιβάλλον.

Ως Ελλήνων Συνέλευσις επειδή δεν χρειαζόμαστε επενδυτή να φέρει χρήματα , αν χρειαζόμασταν θα τον κάναμε αλλιώς, γεωπολιτικά. Εφόσον έχουμε χρήματα να χτίσουμε οτιδήποτε στην χώρα μας θα φτιάξουμε Έλληνες επιχειρηματίες. Δεν χρειάζεται να έχει λεφτά και να έρχεται από τζάκι, αλλά να έχει μυαλό, να είναι άξιος , έντιμος και να συντάσσεται με την Ελλάδα. Άρα αυτό που θα κάνουμε θα είναι να δανειοδοτήσουμε επιχειρηματίες ώστε να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους που θα εδρεύουν στην Ελλάδα και θα την εξυπηρετούν.

Αυτόματα θα έχουμε επιχειρηματία και ο άνθρωπος θα ξεχρεώσει καθώς θα έχει εργασία. Δεν θα μπορούμε όμως ενώ παράγουμε επί παραδείγματος μακαρόνια, να εισάγουμε από το εξωτερικό, θα τον διαλύσουμε. Θα εισάγουμε μόνο αν τελειώσουν τα δικά μας προϊόντα όμως κάθε χρόνο θα παράγουμε.

Δεν θα εισάγουμε από ανατολικές χώρες. Συνεπώς μόλις στρώσουμε την κατάσταση δεν θα χρειάζεται να αγοράζουμε από άλλες χώρες. Η Ευρώπη δεν μας υποχρεώνει στο τί θα φάμε, αλλά στο τί θα πουλήσουμε και ούτε σε καθολικά μας προϊόντα, όπως το λάδι. Οποιαδήποτε άλλη τακτική εφαρμόζεται έχει στόχο στο να ξεχάσει η τρέχουσα γενιά την γεωργία και να μην παράγουμε τίποτα.

Με το πρόγραμμα της Ελλήνων Συνέλευσις για την γεωργία δεν θα φεύγει τίποτα στο εξωτερικό αμεταποίητο. Θα ισχύει καθολική τιμή εντός της χώρας ώστε να ικανοποιούνται και ο αγρότης και ο πολίτης. Θα έχουμε πλεόνασμα και θα εξυπηρετούμε Ελληνικές κοινότητες στον πλανήτη. Έτσι θα ανοιχτεί μία τεράστια παγκόσμια διαδρομή για το Ελληνικό εμπόριο προς πάσα κατεύθυνση που δεν συμβαίνει διότι δεν υπάρχει μεταποίηση , ούτε πολιτική βούληση και διώκεσαι μέσα στην χώρα σου. Φτάσαμε στο γεγονός να σηκώνεται η Ελληνική σημαία και να μας λένε «φασίστες». Αυτό σταματά με την Ελλήνων Συνέλευσις. Η Ελλάδα την επόμενη ημέρα μπορεί να μην έχει καθόλου μεταλλαγμένους σπόρους και θα απαγορευτούν.

Επιμέλεια κειμένου: Δήμος Δημαρέσης

ΠΗΓΗ: 

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών.

NOMOΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 4406  

 

Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών. (ΦΕΚ Α 133/ 26-07-2016)

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ & Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΩΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ''

 



Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ & Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΩΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ''


ΠΗΓΗ: www.youtube.com/watch?v=Y7NuaevtD1s


ΔΙΟΔΙΑ – ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ – ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΔΙΟΔΙΑ - ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ - ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΙΟΔΙΑ – ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ – ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΛΕΒΕΤΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΑΡΚΙΟ

 

ΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΑΓΙΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΦΟΒΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΚΟΛΑΣΗΣ

ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΦΥΡΙΛΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ 

ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΙΜΑ ΜΟΥ DNA ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

ΕΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΑΡΚΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΑΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΟΥΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΛΛΟΝ 

ΤΕΡΜΑ Ο ΦΟΒΟΣ Ο ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ

ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΖΩΑ ΕΕΕΕΕ ΖΩΑ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ~ 29/1/2017 

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ετσι βγάζουν την ουρά τους απ΄εξω

Έπρεπε να συμβεί το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, και να ψηφιστεί πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για να μάθουμε πως από το 2000 περίπου, οι ιθύνοντες γνωρίζουν για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο υδραγωγείο του Μόρνου και τον κίνδυνο ασφαλούς τροφοδοσίας της Αττικής με νερό. 

Ε ! μην τα θελουμε ολα δικα μας



Εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους είχαν καταγγείλει 20 μόλις μέρες πριν το δυστύχημα την έλλειψη ασφάλειας στη λειτουργία και κυκλοφορία των τραίνων αναφέροντας χαρακτηριστικά «Δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται, για να τους δούμε να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα κάνοντας διαπιστώσεις».